Citiraj:
Autor Old Iggy
Ako je netko nasposoban, ne može imati vozačku. No i "najbolji" vozači mogu napraviti greške.
|
Jesi siguran? 100% siguran da se nijedna vozačica nije provukla na lijepe oči, vezu ili sažaljenje jer joj je to bio deveti izlazak?
Citiraj:
No, recimo, u tvom primjeru čini se da si ti taj koji treba pustiti tu "tetu" jer ima prednost (ako ti iz lijeve želiš u srednju, a ona iz desne).
|
Naravno da trebam kada tetu nije briga jesam li se ja krenuo prestrojavati prije nje. Moram razviti šesto čulo za takve, i 'osjetiti' kada bi oni mogli dobiti potrebu/želju za prestrojavanjem ili nekim drugim potezom u prometu.
Citiraj:
Zračni promet je sigurniji zbog enormno većeg nadzora, redundancije i kombinacije ljudi i tehnike. Tehnički je jednoj osobi kompliciranije doći autom od Dubrave do Novog Zagreba nego pilotu jumba od Frankfurta do Los Angelesa.
|
Nije istina. Avion je eksponencijalno kompleksiniji stroj od automobila. Razlika je jedino u našoj percepciji. Ako zrakoplovni inženjer, konstruktor ili pilot zajebu, greška rezultira smrću 100-400 osoba. Zajeb automobilskog inženjera rezultira povratom određenog broja automobila i pokojom sudskom tužbom. Greška vozača ili vozačice najčešće rezultira ogrebanim ili udubljenim limom i puknutim farom. Kada bi se takve greške u prometu krenule jednako rigorozno tretirati, razina sigurnosti na cestama bi bila neusporedivo veća.
Ja ne znam šišati ljude, to me ne interesira i vjerojatno neću nikada naučiti. I nitko me na to ne tjera. Svaka 2-3 tjedna kada trebam skratiti grivu, odem na pola sata kod nekoga tko je to usavršio. Da nekoga krenem šišati i neminovno mu uneredim frizuru, dobio bi udarac ili nešto gore.
Neka tuka ne zna voziti, to ju ne interesira i vjerojatno nikada neće naučiti. Ali ne želi plaćati taxi i ego joj ne dopušta da koristi javni gradski prijevoz. Ali bez ikakvih sankcija iz dana u dan sjeda u svoj automobil i ugrožava druge na cesti.
Citiraj:
Ako vozi po propisima, gdje je problem?
|
Ne vozi, prije uključivanja u promet, dužan je provjeriti dolazi li vozilo u susret. Ako ću se povesti s tvojim razmišljanjem ('pa gdje je problem'), trebao bih se spizditi u taj auto sa 40-50km/h, jer nisam ja kriv, ja sam poštivao propise, i ništa me dalje ne zanima.