Tema: Automobili
View Single Post
Staro 28.06.2015., 11:14   #15742
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
oni su obično imali pravi volan u maloljetničkoj dobi

ja se smatram oke vozačem, ono mogu to nakon svojih 150-200k u guzici reć otvoreno, volan nisam pipnuo do vozačke i nisam pojma imao o upravljanju autom... svejedno to me ne sprečava da makar i vozio debelo preko propisa: vežem pojas, pazim da su sva blinkajuća te svjetleća tijela na autu ispravna, šajbe i retrovzori čisti, dajem žmigavac uvijek, dajem žmigavac na izlascima rotorima (ovo je patološka bolest naših vozača), oduzmem prednost ili dovedem nekoga u opasnost (a ako se i desi zbog mrtvog kuta ili sličnog UVIJEK ili usporim, pogledam čovjeka u oči i kažem sorry nisam vidio ili dam bilo koji signal da je moja greška), propustim pješaka ili biciklista (koliko god ima idiota) i druge stvari koje bi svatko trebao raditi u prometu.

neki dan sam mislio da sam vidio sve kada je čovjek sišao s rinzola na vukovarskoj kod euroherca sa biciklom i nastavio meni u susret po samoj vukovarskoj... ja ono 70-80 idem prema semaforu na hajnclovoj iz smjera centra i ono blendam i trubim reko ALO MAJMUNE BLESAVI... ništa ide on svojim putem.

to sam mislio da je vrh do jučer dok nisam išao iz city centra i vidio frajera koji ide prema meni u kontra smjeru po fakin slavonskoj... onako bok uz bok sa onim cementnim barijerama na rubu ceste.

pregazit, get well soon + prirodna selekcija balone okačit na truplo... naravno onda na psihijatriju.
a prije toga brisače upalit

No šalu na stranu, ja sam dobio za brzinu puno puta iako većinom nije bilo ništa extra brzo, npr. jurio sam 70 u zaseoku gdje je 50 i slično...

Volio sam nagazit u 20-ima a sad totalno drukčiji stil, rijetka pretjecanja i slično, ajde još kad sam sam, što je rijetko...

Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Istina, no to je kriv isključivo ruting. Vani su honde 15-20% jeftinije (jazz je primjerice prije par godina kad sam ja gledao kod nas koštao 130 kn, u sloveniji 113k kn, sumnjam da se do sad kod nss što promijenilo).
Kad još na to dodaš da je kod njih narudžba modela kojeg nemaju na lageru praktički nemoguća (čitaj ne da im se), da im na lageru stoje stari modeli po par godina nakon što isti dobe facelift, da im je servis tiha jeza i da košta stravično...

Dok je takva situacija kod nas hondu kupuju gotovo isključivo fanboyi.
Da, imaju tako malu ponudu, visoke cijene, skup i loš servis ali kupci vjerni marki idu kod njih. Iako, dosta će se osjetit to što nemaju accord, i u prihodima i u dobiti.
listerstorm je offline   Reply With Quote