Tema: Automobili
View Single Post
Staro 28.06.2015., 00:52   #15736
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
oni su obično imali pravi volan u maloljetničkoj dobi

ja se smatram oke vozačem, ono mogu to nakon svojih 150-200k u guzici reć otvoreno, volan nisam pipnuo do vozačke i nisam pojma imao o upravljanju autom... svejedno to me ne sprečava da makar i vozio debelo preko propisa: vežem pojas, pazim da su sva blinkajuća te svjetleća tijela na autu ispravna, šajbe i retrovzori čisti, dajem žmigavac uvijek, dajem žmigavac na izlascima rotorima (ovo je patološka bolest naših vozača), oduzmem prednost ili dovedem nekoga u opasnost (a ako se i desi zbog mrtvog kuta ili sličnog UVIJEK ili usporim, pogledam čovjeka u oči i kažem sorry nisam vidio ili dam bilo koji signal da je moja greška), propustim pješaka ili biciklista (koliko god ima idiota) i druge stvari koje bi svatko trebao raditi u prometu.

neki dan sam mislio da sam vidio sve kada je čovjek sišao s rinzola na vukovarskoj kod euroherca sa biciklom i nastavio meni u susret po samoj vukovarskoj... ja ono 70-80 idem prema semaforu na hajnclovoj iz smjera centra i ono blendam i trubim reko ALO MAJMUNE BLESAVI... ništa ide on svojim putem.

to sam mislio da je vrh do jučer dok nisam išao iz city centra i vidio frajera koji ide prema meni u kontra smjeru po fakin slavonskoj... onako bok uz bok sa onim cementnim barijerama na rubu ceste.

pregazit, get well soon + prirodna selekcija balone okačit na truplo... naravno onda na psihijatriju.
syss je offline   Reply With Quote