Citiraj:
Autor Roberto
Sad me bas zanima kakav je film
Nema smisla uzrujavat se oko toga, mada svi ponekad imamo potrebu da nase misljenje bude ispravnije od ostalih
Ja recimo izbjegavam gledati filmove s ekipom koja se "kuzi" u filmove. Mislim na one koji su te struke poput moje sogorice koja radi u filmskoj industriji i ima mi potrebu objasnjavat zasto je neka scena bas cool i usere mi film s upadicama i objasnjavanjima.
Takodjer, vecina te ekipe svrsava na tarantinove filmove i njegovu neprikosnovenu orginalnost i genijalnost. A covjek sam za sebe potvrdjuje da je copycat
Mislim, volim pogledat njegove filmove, uglavnom su mi dobri ali me iritira to napuhavanje njegove velicine.
|
Potpis na boldano. Nema mi nista gore nego kad mi tzv. strucnjaci objasnjavaju
upravo vidjenu scenu kao da on/ona jedini ima oci (ili neki drugi organ) od svih nazocnih

... Druga prica je ako ne kuzim nesto, al onda sam i pitam
Citiraj:
U objasnjavanju sam izgubio poantu koju sam htio reci. Nema veze, ima mjesta ovdje za sve. Meni je recimo star drek vrh, a star vors smece, i lotr (izuzev crtica iz osamdedetih) nisam ni gledao niti namjeravam pa kaj sad
|
Meni je svaki od zvijezdanih "zbivanja" poseban na svoj nacin, al inace sam trekie u dusi

Cek, stvarno nisi gleda lotr?

Daj bar odgledaj tih ~9h pa onda sudi