@Drug Brko
Kakvi dokazi? Kakva uvjeravanja? Gdje sam to bilo koga u nesto uvjeravao ili dokazivao neke stvari?
Napisao sam da je meni film uzasan. Napisao i svoje razloge. Nakon toga sa istim misljenjem uletjelo par ljudi, i onda krece ismijavanje naseg (ne)ukusa i gluposti tipa 'rvacke pameti, reala, chelsea...'
Sto se mene tice, tebi MM moze biti film godine. Tvoje pravo, tvoj ukus. Niti sam ikad u ovom topicu tvrdio da sam neki vrsni filmski strucnjak (jer ni nisam), ali nisam ni totalna budala. Znam sta mi se svidja, a sta ne. Ako nije ok napisati da mi je neki film sranje, onda tako lijepo reci i necu to ni pisati.
Uostalom, u vise si navrata napisao da ti je ST sranje. Nikad te nisam isao uvjeravati u suprotno, upravo suprotno, nisam to nikad ni spomenuo. A veliki sam fan tog serijala. Da li je tebi genijalan ili sranje - zaboli me neka stvar.
No naravno isto ocekujem i sa druge strane. Ako je meni neki film/serijal sranje, ne ocekujem da ce mi netko popovati radi toga. Niti bi ikad to dozvolio