View Single Post
Staro 26.06.2015., 16:04   #17069
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Mileni Pregled postova
Ok, mislim da bi onda bilo ok sve postove kojima MM nije odlican izbrisati, i opcenito zabraniti ekipi da opise svoj dojam nekog filma ukoliko se ne podudara sa ukusom vasih visocanstava
Citiraj:
Autor Moto001 Pregled postova
Možda bi ti kolega to najbolje vodio, a mi koji iznosimo svoja mišljenja bi mogli nositi hladan ručnik(ja bi rado to radio u Barci ili Bayernu(Minkenu)) ili skupljati boce

Uostalom kao i na svakoj drugoj temi ima neslaganja na pogledano, netko je zadovoljan netko razočaran viđenim što je i normalno niti imamo svi ista očekivanja i to je OK, jer film sigurno nedaje "ono nešto glede ostatka serijala" što pretpostavljam svi očekuju glede nastavaka bilo kojeg serijala, a to je da bude bolji NE lošiji ali to se opetovano ponavlja kod svih nažalost.
Film gledam da bi kvalitetnije ubio vrijeme i pogledao nešto što mi se sviđa/volim, a ne da ga recenziram i seciram te isto kao i pojedinci samo iznosim svoja mišljenja glede očekivanja pozitivnog ishoda ili razočarenja, pogotovo kad to moram platiti.
Ali konstruktivno mišljenje i kritika bilo dobra ili loša uvijek je OK
Nebitan je uopće film. Bitno je uvjeravanje druge osobe kako je nešto dobro. Ako nekome nešto ne valja ili valja, ne treba pisati elaborate zašto je neki film dobar ili nije. Ukusi su različiti. Kao što rekoh, meni je Star Drek jedna od najvećih idiotarija na planeti Zemlji i nema tog boga koji će me uvjeriti u suprotno... pa da napiše ne znam koliko kila teksta.

Tako da, bio to MM, bilo to ono smeće od filma Fury, bio to novi Jurrasic Odron. Bitno je samo to koliko se prdi sa nekim "dokazima" i uvjeravanje nekog drugog sa oprečnim mišljenjem. Ako ja kažem da je film smeće, onda je smeće. A smeće je meni, ne kažem da mora biti tebi. Samo to.
Brko je offline   Reply With Quote