Citiraj:
Autor Drug Brko
Ja kad gledam ovaj forum, ljude ovdje što pišu... što ne vode neki klub tipa Real ili Čelzi, što ne pišu recenzije filmova za eminentne svjetske časopise. Mi ni ne znamo kakvim bogactvom raspolažemo. Ljudi takvi kužioci, poznavatelji a zuje u Hrvackoj za sitne pare umjesto da otimaju miljone evra nekom tamo Benitezu, Murinju, Gerogu Milleru, Jamesu Cameronu i ostalima... zbilja šteta...
|
Možda bi ti kolega to najbolje vodio, a mi koji iznosimo svoja mišljenja bi mogli nositi hladan ručnik(ja bi rado to radio u Barci ili Bayernu(Minkenu)) ili skupljati boce
Uostalom kao i na svakoj drugoj temi ima neslaganja na pogledano, netko je zadovoljan netko razočaran viđenim što je i normalno niti imamo svi ista očekivanja i to je OK, jer film sigurno nedaje "ono nešto glede ostatka serijala" što pretpostavljam svi očekuju glede nastavaka bilo kojeg serijala, a to je da bude
bolji NE lošiji ali to se opetovano ponavlja kod svih nažalost.
Film gledam da bi kvalitetnije ubio vrijeme i pogledao nešto što mi se sviđa/volim, a ne da ga recenziram i seciram te isto kao i pojedinci samo iznosim svoja mišljenja glede očekivanja pozitivnog ishoda ili razočarenja, pogotovo kad to moram platiti.
Ali konstruktivno mišljenje i kritika bilo dobra ili loša uvijek je OK