View Single Post
Staro 25.06.2015., 23:34   #17055
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Ajmo sada dramiti oko toga. Nekome film nije sjeo, nekima jest. I sto sad? Hocemo se pobiti oko toga?

Meni je novi Mad Max bas sjeo. Nisam ocekivao ne znam sto, pa se nisam niti razocarao. Htio sam film sa puno akcije, Mad Max setting, kontinuirane i intenzivne psiho-ludarije, te sam to sve i dobio.
Jedino mi je zao sto je sam Max, kao lik, nekako ostao u sporednoj ulozi. Vjerujem da je to i bila namjera George Miller-a, jer vec svi znamo da slijedi nastavak i kako se zove, te na kojeg lika je fokusiran.
Isto tako cijenim vase misljenje, da se razumijemo.Film mi osobno nije film godine, ali definitivno nesto sto cu pogledati jos barem jednom.
Eto, primjera radi, dosta ekipe je pljuvalo po The Raid : Redemption, a meni je film bio odlican.
Isto tako, nisam imao nerealna ocekivanja, jeben storytell, itd. vec sam ocekivao kontinuiranu i intenzivnu akciju, kao sto sam vidio u traileru i nisam pozalio. Dobio sam sto sam ocekivao i pogledao sam film jos jednom.
Iskreno, mislim da je i Miller shvatio da ne moze puno napraviti od price, jer bi se Mad Max pretvorio u dramu, a film nije zamisljen kao obiteljska drama, pa je nastavio sa isprobanom formulom prethodnika u fransizi.
Dakle, formula je upalila kod nekih, kod nekih nije. Neki su odrasli, mi ostali nismo. I, dobro.
Osobno sam proveo dva sata grickajuci grickalice, ispijajuci pivo i zapalio barem sedam cigareta uz film, jer sam uzivao i bilo mi je napeto (ne u smislu da je bio neki thriller, nego me obradovalo sto me oprala nostalgija kako sam nekad gledao filmove kao klinac, buljeci u ekran i jedva cekajuci sto ce se dogoditi).
Pa eto, cak i ako se moze predvidjeti sto ce se dogoditi, uzivao sam jednako. Jednostavno me film vratio u neka druga vremena i stoga filmu dajem 9/10.
Ocjena manje cisto radi toga sto je Max zaglavio kao sporedan lik.

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote