Citiraj:
Autor jed2i
Eto, moj prvi dan s autom, sve u cca 15 minuta 
|
Imao si sreće

Moj prvi dan je prošao s razbijenim bočnim žmigavcem

Auto sam inače trebao preuzeti u ponedjeljak no zove me lik iz Porshea Jankomir u petak oko podneva da mi je auto spreman za isporuku pa ako želim da mogu doći po njega odmah.. ja velim da neću jer sam si za ponedjeljak dogovorio s šogorom prijevoz do njih međutim ko' za vraga zove nekih pola sata kasnije šogor da u ponedjeljak mora na put i da će mi poslati u ponedjeljak jednog svog radnika da me prebaci do Jankomira. Ja ga pitam jel ima vremena doći odmah i tako nekih dva sata kasnije preuzmem novi auto.
Poslijepodne trebam ženu optpeljati kod doktora na kontrolu i gledam na parkingu ispred zgrade novi i stari auto i odluka padne na novi, dođemo do DZ u Vrapču, uredno se parkiram i sjednem na klupicu i zapalim.. kad nekih desetak minuta kasnije pored mog auta stane gospođa od 40-ak godina s Fiatom Punto koja je dopaljala svoju mamu od 65+ kod doktora i njena mama prilikom izlaska opizdi suvozačevim vratima po mom lijevom prednjem blatobranu.. dignem se s klupice, dođem do njih i pitam gđu. da li je normalna, a njih dvije krešteći na mene da kaj hoću, kaj je bilo, da sam bezobrazan na što izvadim mobitel i slikam još uvijek naslonjena vrata na moj blatobran i kažem da zovem policiju.. onda je gđa. mama rekla kćerci da je udarila vratima u moj auto pa su se ova malo smirila i platila novu plastiku žmigavca i zamjenu.. sreća je bila da je rub vrata pogodio točno u žmigavac pa nije bilo druge štete i to što sam slučajno ostao pored auta dok sam čekao ženu.. da nisam, otišle bi one kao da ništa nije bilo..