@jopis
I ti srećo dođe, let me guess, nadobudni student FSB-a i vidio sve sve epizode Top Gear, i striček je rekao da je taj auto brži...
Jesi isto jedan od onih koje gledam u dvanaestici kad se vozim po gradu?
Nagnao si me da malo guglam, svaka čast...
Vidi ovo, usporedio sam sad 1.6 TDI (da ne bi bilo 40% razlike u obujmu) i 1.2 TSI.
I vidi čuda, TDI ima 250Nm od 1500 do 2500 okretaja, i više nego dovoljno prostora za preticanje (ne znam jesi li to mogao primjetiti u dvanaestici ili u lokalnom seosokom busu, ali na otvorenoj cesti je to neki režim okretaja u kojima se voziš), dok TSI ima 175Nm od sličnih 1550 do 4000 okretaja.
Prešaltavao on u nižu ili ne, dizel i dalje ima 75Nm okretnog momenta više.
Nadalje, kaj se tiče TFSI motora, naravno da je brži, pa cilja na drugi segment. Jedan je deklariran kao motor za 'sportska' vozila VAG-a, drugi za vuču kapmerica i poslovnjake na autoputu.
Ali da se i osvrnem na post od ranije, gdje se pričalo o remapiranju.
Ponosan san vlasnik Leona FR-a dizela (nije 140KS srećo, a i da je, svjetlosnim je godinama od tvoje Corse 1.0 ili busa u kojima se vozaš). Frend sad uzeo istog takvog ali TFSI-a. Dijelilo nas je 30KS za početak. Remapirao sam ja prvi, mjesec dana kasnije i on. Zajedno otišli na valjke u CVH, koji su rekli da imam 224KS i 436Nm. Kolegi izmjereno 236KS i 348Nm.
Potražit ću u inboxu ispis sa valjaka da se vidi krivulja snage i momenta sa novim mapama.
Auti su podjednake mase, moj može biti samo teži. Na Sljemenu se svaki put pošteno naguta moje čađe, na obilaznici ga imam pola dužine, dužinu auta do kojih 220, do 250 se izjednačimo i stanemo.
Nadalje, ponovit ću, prošli tjedan regao auto, još mi sve friško.
Ovo mi je najjače: 'cestarina ti je NAJVEĆI pojedinačni trošak koji plaćaš na tehničkom, pogotovo za automobile preko 2001ccm'
Ti fakat i dalje kupuješ karte za bus ili?
Tehnički me izašao oko 3 i pol, 2200 od toga za osiguranje (uz puni bonus, bez njega bi bilo i veseliije). Vidim da te matematika ne bi smjela mučiti, zaključi sam što je najskuplji dio.