Imal sam i ja 1.4 turbo slicne konjaze ko TDI, mozda malo slabiji. Trosil je 12 litri +, pregrijavao se ko blesav i nije mi dao spavat kolko je problema imao.. Nije mi ni malo zao ni para ni niceg. Iako je to iskustvo bio veliki fail i totalno neisplativo.. Znal sam da je auto najgori kaj mogu izabrat kaj se pouzdanosti tice al sve jedno nakon prve voznje je bio moj. Imao sam ogromnu srecu kaj sam ga uspio uopce prodat. Nakon GTTa me novi me vise uopce ne privlace, GTI, ST i sl.. samo ovi "normalniji" ko m3 i jos dva, tri..
Moj Megan je presao 50 tisuca jos prosli mjesec. Bio je tri puta na servisu, mislim oko 800kn i jedan malo skuplji i nis osim toga. Nebi vise nis osim dizla za moje potrebe kaj je grad samo djelomicno. Na otvorenom mi je diesel bolji, pogotovo zbog potrosnje na autoputu i konfora zbog niskih rpm. Kod dizla mi je problem kaj stalno hocu jaci a takvi i kostaju.. Male 1.3 i sl. ni u ludilo, preslabo je to. Ok za male gradske aute. Danas sam vozio 1.3 dostavnog Nema sa 75 ks i skoro 200Nm. Vozi se sa gasom do kraja kak je spor. Ispod 2k nema bas nista, onda kao nes povuce par sto rpm i to je to.. Skoro da su mi bolji old school 1.9d, bolje zvuce sigurno-