C/P sa jednog foruma:
"LPGTEH je osmislio i napravio plinski sustav sa ubrizgavanjem tekuće faze plina i to kroz benzinske injektore tako da nije potrebno posebno i dodatno ubrizgavati benzin.Sustav je testiran i čekaju se samo homologacije da se sustav može komercijalizirati.To je jedini pravi plinski sustav za fsi i slične motore koji imaju ubrizgavanje benzina u kompresioni prostor pod visokim tlakom.
Prins ima LiquiMax, a Vialle ima LPDI sustav (mislim da i Icom ima nekaj takvo) Oba imaju Fuel Selector i koriste benzinske injektore. U sloveniji ugradnja košta cca 20 tkn, a kod nas nisam čuo da to itko radi."
Znači za TSI, TSFI, jts, gdi i slične ovo je jedina opcija, s time da ovaj sustav LPDI je najbolje rješenje jer ubrizgava TEKUĆI plin kroz benzinske dizne.
Ovaj moj sustav ubrizgava "plinoviti" plin kroz zasebne plinske dizne u usisnu granu
LPI ubrizgava isto TEKUĆI plin ali u usisnu granu, može ići na benzince sa "indirektnim" ubrizgavanjem i na direktne s time da na njima 1/3 motor radi na benzin a 2/3 na plin jer su benzinske dizne u glavi, u kompresijskom prostoru isto ko i kod dizla da direkt ubrizgavanjem, pa se hlade benzinom-iako ni to nije dovoljno pa odlaze dizne.
Ja bi na TSI,GDI,JTS motoru išao na LPDI kad to zaživi, i bi trebalo raditi perfektno, nema dodatnog plinksog kompa i dizni, jedino razvodnik plin/benzin sa el. ventilom.
S tom kombinacijom, turbo benzinci su u velikj prednosti nad turbo dizlima