Citiraj:
Autor Hrconja
pa ti iz svog džepa. isto kao i da se zabiješ u stup ili bilo što što nije vozilo ?
|
A jel ?
Sta se tebi stupovi i ostalo sto nije vozilo nalaziju po cesti ?
Blazeni kasko, inace mi se cini da u tom slucaju kad nema kaska trebao bi traziti naplatu stete od onog koji je to prouzrocio.
Citiraj:
Autor c-shadow
Vozim dizela i doma i na poslu. Privatni auto je 1.5 dci i taj je slabiji, ali nemam nekih problema po autoputu. Službeni su svi isto dieseli dvolitraši s cca 150 KS i to ne osjeća baš toliko klimu i uzbrdicu, ali često prestižem na ovim dugim uzbrdicama male benzince, valjda to bez zaleta ne ide.
Zato me zanimalo kako ovi mali TB na uzbrdicama, klima i tako to?
|
Idu noviji turbobenzinci ko mutavi bolje neg turbodizelasi kod iste konjaze. Zato sto je dizlo sam po sebi inace tromiji motor od benzinca bez obzira na broj NM, pa su proizvodaci morali dizelasu ugraditi turbinu kako bi auto/kamion uopce mogao pratiti promet na cesti.
Cisto da navedem primjer 1.2TSI s 86ks u drugoj brzini ide do 100km/h i tek nakon toga vidi crvene okretaje (6000rpm) ! Inace 1.2TSI sa 86ks ima vise okretnog momenta od Fordovog atmoferskog benzinca 1.6 od 100ks.
A potrosnja goriva ti je izmedu turbodizelasa i atmoferskog benzinca. Znaci manje trosi od klasicnog benzinca, a opet jos uvijek malo vise od turbodizelasa. Tako da se po novome cesto lome koplja kod VW motora dal turbodizel il turbobenzinac jer u prosjeku turbobenzinac svega litru trosi vise od turbodizelasa i sto je najvaznije od svega nema dpf filtera pa nema ni gnjavaze kod eko testa, stopanja, kvarova kod dizelasa koji znaju pojest razliku kod ustede goriva plus kad ti benzinske crpke nestave navrijeme pred zimu aditiva protiv smrzavanja dizelskog goriva.
No ako ti nije dovoljno kod TSI 86 ili 105ks mos ga chipat na 120ks bez problema zbog turbine. 86ks je zapravo isti motor kak taj s 105ks samo su chipom skinuli snagu radi mlade vozace i radi nizeg osiguranja kod pojedinih zemalja kak je kod nas bio zakon na snazi auto ne jaci od 102ks.