Tema: BonBon
View Single Post
Staro 15.06.2015., 19:14   #547
Srdan
Premium
Moj komp

Srdan's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Stvarno ne vidim kako se može uspoređivati bonbon s Tele2, pa te su mreže 2 različita svemira.
Na Tele2 se moraš pošteno oznojiti da bi nazad dobio svoje što su ti uzeli svojom greškom, a niti jednom mi nisu sami vratili. Kod mene je njihov signal nikakav i svako da svako malo ne bi bio bez njega ili završio kod Slovenaca u roamingu (imam 15km zračne linije do njih, do Karlovca niti 5.) moro bi se prebaciti na ručni odabir VIP-a što bi funkcioniralo do trena kada bi došao do grada (Karlovac ili Zagreb recimo) gdje bi ostao bez signala - morao bi prebaciti nazad na automatske postavke ili Tele2.
I trenutak kada sam ih odj*ebao je bilo skidanje megabajta ili minuta (mislim megabajta) s paketa ptvo s paketa koji se odnosio za promet unutar domaće mreže i nacionalnog roaminga, a zatim s onog puno većeg koji se odnosio samo na domaću mrežu. Naravno otišlo mi stotinjak kuna s računa.
Zato je bonbon za mene najbolja mreža - dobre su cijene i paketi, nema muljaže s poretkom trošenja paketa, nema uspostave poziva, obračunska jedinica je jedna sekundu i u slučaju ikakvih problema odmah ti isprave pogrešku kada im to javiš, ako si javio prvi kao ja jednom - inače to rade sami pa niti ne primjetiš. Uglavnom nitko ne radi majmuna od tebe i to je ono što najviše cijenim.
i kupuju skupe lance

Srdan je offline   Reply With Quote