sumnjam da bi moglo biti do baterije. njezina jedina funkcija u zivotu je odrzavanje CMOSa dok je komp ugasen (istekan iz struje). jednom kada je komp pod napajanjem, baterija se vise ne koristi...
to je ionako jeftina stvar za promjeniti pa bi mogao, ako je tako lose kao sto kazes, cisto da izbjegnes probleme kasnije (npr, nestanak struje ili sl.)
dakako da moze biti do grafulje... oni su iznimno veliki potrosaci. makar sam i ja u uvjerenju da bi ti to napajanje trebalo biti dovoljno...
ja recimo imam hiper od 350 W i to napajanje mi drzi prescota 2.8 @ 3.2 (nije mi se dalo vise), ai7 plocu, dvije baracude od 7200 okretaja, dvije przilice (plextora sa malim ventilatorom built in iza i pioneera), ati radeon 9600 pro sa aktinim hladnjakom, dva 92 mm ventilatora, jedan 120 mm vent, vent na kileru

za proc (svi ventovi direktno ustekani u plocu) i dva uredjaja konstantno spojena na usb port straga (mis - ifeel od logitecha - ima motorice u sebi da moze vibrirat - i wireless lan).
sve mi radi bezprijekorno a napajanje je gotovo uvijek hladno... kao i ostatak kompa...