View Single Post
Staro 10.06.2015., 16:49   #4738
Touche
Premium

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Thermaltake Pregled postova
Sad je t-com na fiberu pustio 100/200 i uskoro će 500/250 i cijena za nadoplatu uopće nije skupa 30kn s obzirom da ovdje na amisu je bila 50kn nadoplata brzine 100/100 i to sad baš kad je vip kupio amis ono uopće ne surađuju zajedno da nafukaju da svi odu na t-com optiku kad vip smanji bivšim amisovcima brzine neta.
Kao sto su drugi vec pisali, dzaba ti te brzine kada je ostatak infrastrukture zagusen. Osim toga, to je optika koju ionako rijetki imaju. Na bakru je Amis uvijek bio na vrhu.

U svakom slucaju, na Amisu bih radije bio sve da je I skuplji I sporiji. Neke stvari, poput dugogodisnjeg koristenja bez prakticki ikakvog problema i promptnog rjesavanja svakog zahtjeva, imaju posebnu vrijednost. Koristio sam sve domace teleoperatere, sto na fiksnoj, sto na mobilnoj mrezi, i Amis je daleko, daleko najbolji. Doma imam 2u1 prakticki od kada su na trzistu. Bilo je 24/7 maksimalnog koristenja bandwidtha do igranja s najnizim mogucim latencijama. Nikad problema, nikad gnjavaze, uvijek namjestanje veze kako bih trazio. Da mi ne dolaze racuni, prakticki ne bih bio svjestan cije usluge koristim, sto je najveci kompliment koji mogu dati.

Radije bih ostao na 60/20 Amisu nego imao 500/500 na T-Comu ili VIP-u.
Touche je offline   Reply With Quote