Citiraj:
Autor Thermaltake
Sad je t-com na fiberu pustio 100/200 i uskoro će 500/250 i cijena za nadoplatu uopće nije skupa 30kn s obzirom da ovdje na amisu je bila 50kn nadoplata brzine 100/100 i to sad baš kad je vip kupio amis ono uopće ne surađuju zajedno da nafukaju da svi odu na t-com optiku kad vip smanji bivšim amisovcima brzine neta.
|
Opet dolazimo do GPON-a i njegovog kapaciteta gdje se 2.5/1 gbit dijeli na 64 korisnika, pa ti vidi kako bi to radilo kad bi svi uzeli max paket, dok Amis svakom korisniku uz zamjenu konvertera moze pustiti garantiranih 1/1gbit.
Citiraj:
Autor ezav
@Bono je ali Hakom nema jednaka "prava" i mogucnosti ko agencija i ministarstvo za trgovinu, i u pitanju Mercatora je Agrokor bil hrv firma, dok su u slucaju Amisa i kupljena firma i kupac iz stranih zemalja ... Tak da se tu fakat Hakom nemre nikak uplesti, teoretski da je Amis cisto hrv firma mogli bi zabriniti kupnju (kak su T-comu prosle godine zabranili kupnju H1) .
A to je da je vip lagano dobil vece slobode o T-scuma je nazlost istina, kaj je najgore 2006/07 sam pobegel s t-com radi katastrofa usluge, a sada 2015 planiram pobeci s vip-a jer ima goru uslugu neko t-com 2006 
|
O tome i govorim istina da sam cca 10-11 godina na Amisu, ali pobjegao sam s VIP-a na optici gdje je u od 12-17 sati u CIX-u brzina sa 50 mbita padala na 2-3mbita, prodajni predstavnik za korporativne korisnike se javljao svakih par dana i citav support je bio uzasan. Kad sam ih otkazao morao sam ih moliti godinu i pol da dodu po svoju opremu, ko je vidio da ti moras zvati operatera da dode po svoju opremu, gdje recimo Metronet jedva spojis drugog operatera, a oni su vec tu po opremu. Toliko sam se namucio s njima da mi je sad T-com daleko drazi od VIP-a gdje mi to sve izgleda ko neka improvizacija, tipa prije mjesec dana kada nije nitko na njima imao Internet niti bilo koju uslugu 6 sati, na Amisu je bilo u tih 11 godina mozda 5 prekida. U Splitu na Bnetu recimo kvart Mertojak brzina Interneta i dalje pada, nekad po pola dana nema Interneta i to je kao ta kvalitetna usluga, plus sto oni jedini limitiraju protok podataka kroz svoju mrezu.