Citiraj:
Autor Srdan
Evo opet sam zvao Ebay i izgleda da nije do linked accounta niti ima veze s frendovom delivery adresom u mom accountu.
Čovjek kaže da je do nekih sigurnosnih razloga u mom accountu te mi dao primjer jednog koji se ne nužno odnosi na moj account - email adresa osobe na gmailu (baš je naveo gmail) nema nikakve veze s imenom i prezimenom korisnika i sl.
Moj username na Gmailu i Ebayu je identičan, samo što je na Ebayu dodan datum rođenja na kraju pošto je bez broja već bilo zauzeto.
Username na Ebayu i Gmailu je prvo slovo imena + prezime.
Dobar je broj telefona.
Dobra je adresa...
Sve odgovara, ne znam koji im je *****!
Pitao sam da nisu možda uspoređivali s dilivery adresom mog frenda (za što sam mu objasnio situaciju) i kaže da nisu te da njegovi podaci nemaju veze s njim - da ima veze s mojim podacima i mojim accountom.
Dok ovo pišem stigao mi je još jedan mail.
|
Prošlo je 6mj. pa reko da probam opet nazvati.
Opet istra priča, jedino što sada znam sigurno je da ne žele reći točan razlog. Prvi tip u helpdesku mi je ovaj put rekao da ima veze s itemima koje sam kupovao, dok ženska zadužena za suspenzije accounta da mi to ne ne žele reći da se ne bi ostale upozorilo na to. Uglavnom nemam Ebaya zauvijek.
Nego ima li kakva alternativa za Njemačku, Austriju i ostatak te regije? Za SAD, Kinu.. ne j***m 5%.