Tema: Automobili
View Single Post
Staro 08.06.2015., 09:20   #15252
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor panoramix Pregled postova
Pa kuda bi došli kad bi svakom manjem/slabijem vozilu u prometu, nakon što isti nešto pogriješi, utjerivali strah u kosti guranjem, pomicanjem u desno i cipelarenjem na semaforu.
prvo, to sto se vozi u Italiji nije moj problem niti briga. tamo je drugacija kultura, kao sto je ostavljanje auta u leru pa ti dodem ja i malo poguram sa svojim branikom, pa dode Mirko i sa druge strane si napravi mjesta i slicno. ili kako se vozi u Indiji, to je neka druga sfera...... apsolutno nebitno.

nego, nisi citao. lik je meni krenuo sa nogom tjerat pravdu, kreten koji ide preko crte meni na moju traku, a on zeli ici prestizati. jebemu misa maloga, pa jel to u ikakvom smislu normalno?

ako hoces drugacije, sto onda mene sprecava da idem prestizati bilo gdje na cesti na kojoj se ti u suprotnome smjeru mozes povuci na biciklisticu stazu i pjesacki dio (jer imas mjesta da se mimoidu sa svim ovim tri kamiona), jer eto, ja sam kreten i idem prestizati sa vidljivim vozilom iz suprotnog smjera? cmon.......

dodatno, utjerivanje straha u kosti? kada ti majmun jebe majku na cesti, naziva te majmuncinom koja ga hoce ubiti, pruza nogu prema tvom vozilu, a sam je na govnetu od skutera i sam se doveo u tu situaciju namjerno, kakvo utjerivanje straha?

kazem opet, nemam nista protiv skuterasa. cak kada se progura skroz naprijed, to im je glavna prednost. ali ima pacijenata (sto na skuteru, sto na "pravim" motorima) koji su serifi i ne znaju voziti i smatraju da su u pravu, a nikako ne mogu biti. EOD.

Burko je offline   Reply With Quote