Tema: Automobili
View Single Post
Staro 08.06.2015., 00:18   #15239
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Naravno da je brza vožnja kroz kolonu opasna i trebala bi se kažnjavati. Ali ne kužim, što te košta pomaknuti se malo udesno da uredan motociklist može proći naprijed? Pogotovo ako sjediš u koloni.
Ako je nešto ovdje "balkansko" to je onda to otvaranje vrata, guranje i dodavanje gasa iza motociklista. "Ako sam ja zapeo, zapet ćeš i ti" - primitivizam najgore vrste. To ovdje obično radi ista bagra koja dodaje gas kad ih s autom pretičeš.
meni osobno ne smetaju toliko, ali hvala bilo cemu, nema ih bas po Sisku. ali isto tako, pustit cu ja tebe naprijed, ali mi nikako nemoj dolaziti iz meni mrtvog kuta ili samo dojuriti.

stajanje na semaforu ponavljam - je ok. ali masa puta ti je bilo skoro sranje (sa generalno motoristom, znaci motocikl - ne skuter, =>250ccm) kada on dolazi i ide desno, ali idem i ja desno, ali je on u svojoj glavi brzi i ima prednost jer je uzi i ide desno - prije mene . ili jos gore sto sam vidjao, kreten na semaforu zaobilazi desno od auta sto stoje........ i mogu krenuti odmah i pokupit kretenoida.

najljepsi slucaj sam imao na Petrinjskoj (tko zna SK, zna koja je cesta, uglavnom nekih km i pol ravne ceste kroz prakticki predgradje Siska prema Petrinji), ja svojim smjerom, stariji covjek (ali ono, 50-55 godina) na skuteru u suprotnom smjeru i on ide prestizat neki auto ispred sebe.

ja mu dolazim u susret. ja idem 60km/h. auto ispred skutera ide takoder nekih 50-60 km/h. kreten na skuteru ide prestizat svejedno.........

i prebaci se kreten meni na traku gas do daske, ali nije to 750ccm motor.... ja se ne micem sa svoje trake ni makac, kreten skuzi da mu se sivi hjundai ne mice, u zadnji tren se vrati nazad u svoju traku.

okrece skuter i stigne me jer je naprijed pjesacki (sada desno od mene gdje je btw biciklisticka staza i jos dodatnih metar i pol tratoara), vozi se pokraj mene, jebe mi sve po spisku da ga hocu zgazit, jesam ja normalan i jos se degenerik sa lijevom nogom kao zalijece da ce mi lupit po mojoj desnoj strani.

ja se tek tada povukao prema njemu, skoro se srusio jer se zasrao. i nastavi dalje za mnom, doceka me kada sam stao, jos nastavi verbali proljevi seljacine koja smatra da je kralj svemira, sjede opet na to prdekalo i ode na brdo s kojeg je sišao.

slazem se da ima ok motorista / skuterista, ali ima i teskih majmuna koji se ponasaju kao da se sve njima mora prilagoditi.

i da, zasto ja nebi otvorio vrata mog prekokrasnog akcenta kada stojim u koloni, na +35°C, bez ikakve klime osim one preko ventilatora koji uvlaci sav tudi vruci zrak iz njihovih kompresora klime? jer moram paziti hoce se provlacit skuter?? to je moje pravo, ako hocem, dignem i haubu .

iako ja uvijek pogledam, cista stvar navike upravo radi biciklista i skutera koji imaju takve obicaje......

Burko je offline   Reply With Quote