Tema: Automobili
View Single Post
Staro 07.06.2015., 21:29   #15224
Ati freak
aka Striko
Moj komp

Ati freak's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor blava Pregled postova
Sva sreća pa znaš kako vozim,sta vozim i koliko grijesim u prometu.
To sto sam se dotaknuo teme skuterasa očigledno sam divljak u prometu jer eto zamisli skuter se uzima da budeš zadnji na semaforu kao sa automobilom ili da brze/bolje dodes do odredišta i ne plaćaš parking.

Već sam rekao glupo mi se raspravljati,vi ćete svoje tjerati,ja cu svoje i u krug.

Ne branim skuterase niti odobravam taj način ponašanja pogotovo kad se provlače sa +100 kmh medu autima na avenijama,ali ne vidim čemu toliki pain in the ass stvara činjenica da ako ima mjesta da se provuku prvi na semafor.
I ovdje govorim o maxi skuterima +125 ccm i cijelo vrijeme pričam o jačim skuterima,a ne prdilicama 50 ccm
I dalje kralj dere po svom.

Haha, ja mislim da za skuter važe apsolutno ista pravila ko i za auto.

Ti jedini tu tjeraš neku svoju verziju "normalnog" i zakona...

Ma i da skuter/moped/motor ima i 30000 kubika, šta se ima gurati usred gužve između auta? eto nedugo išao u Varaždin, i tako na jednom od semafora se takva budala progurava između auta i malo dijete imalo otvoren prozor na autu i gurnulo je ruku van... i takav jedan kreten je skoro djetetu strgao ruku, samo primjer, koliko drugih ljudi stavi ruku na prozor, kroz prozor dok cekaju na semaforu, dok puše cigarete ?

Dva auta ispred je bio kombi pun bauštelca i vidjeli su šta se desilo.. pa su izašli lagano van i malo porazgovarali s budalom...