Bojim se da bi traume imali skuteraši. I to u traumatološkoj. Ja vozim po propisu, to što vi mislite da isti propisi ne važe za vas je samo bahaćenje, bezobrazluk i idiotizam.
Prije par godina, stojim na semaforu na križanju Zvonimirove i Harambašićeve u desnoj traci, prvi na semaforu. I bezveze gledam okolo, i vidim u retrovizoru kak lik na skuteru prolazi između dvije trake i lomi retrovizor frajeru iza mene. Samo je na trenutak stao i onda po plinu i skrenuo desno u Harambašićevu. Iako šteta nije bila moja, ja popizdio i po plinu kroz crveno za njim. A bog i bogme i frajer kome je otkinuo retrovizor. Pošto se 50ccm nemre nosit s 1900ccm, brzo sam ga stigao i prepriječio mu se prek ceste, baš kod banke. Uto je došao i frajer s štetom i prepriječio mu se iza da nemre kidnut, izašao iz skutera i izvadio mu ključ i spremio ga kod sebe u džep. Nisam se htio mješat u pičkaranje koje je nastalo iza toga nego sam samo tipu dao svoje podatke ak treba svjedoka. Nije me zvao, dakle sve je valjda riješeno. No to je brijem samo jedan rijedak slučaj gdje je moron koji sjebe retrovizor uhvaćen.