Tema: Automobili
View Single Post
Staro 07.06.2015., 12:56   #15205
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Do sad mi se ni jedan motorist nije zamjerio, pričam o pravom motoru jel. Dok debili na skuterima zaslužuju posebnu nagradu. Eno prekjučer jedan, vozi slavonskom ali LIJEVOM TRAKOM jedva 55 na sat.
A provlačenje je posebna priča, provuci se ak možeš. Ali ne, vide da nemaju mjesta, najebu se ispred auta taman tolko da ne vide semafor i dovoljna je sekunda nepažnje da ti takav završi pod autom jer je zaboravio krenut.

Bicikliste također volim. Neki dan sam nekog dedu skoro ubio. Skrećem desno, na zebri zeleno, masa ljudi prolazi, ja normalno propustim, taman mogu krenut a majstor iz suprutnog smjera presječe 2 trake i preleti prek zebre. Naravno ni ne vidiš ga jer se provukao taman pored pješaka. Da nije uspio stat i dočekat se na noge u blatobranu bi mi završio.
Jedan od prije mjesec dana mi je u posebnom sjećanju, jedan od rijetkih za kojima bi trčao da ga istučem tamo na licu mjesta prije nego netko nastrada.
Dijete na nekoj improviziranoj sjedalici na guvernalu, a on se genije kroz čisto crveno proveze kroz pola raskrižja. I to čim se nama za ravno upalilo zeleno, 4 auta su naglo kočila a neki su i u suprutnom smjeru završili.
tech je offline   Reply With Quote