Kako nisam na optici već na VDSL-u meni je jedini bijeg na Iskon. HT iako je vlasnik Iskona mi je najgora moguća tvrtka u ovoj državi s kojom sam imao posla i ne znam koji se splet okolnosti mora dogoditi da potpišem bilo kakav papir gdje se spominje njihovo ime i moje.
Prije sam bio Iskon korisnik i zbilja nikakvih većih problem nisam imao što nisu riješili unutar 24h, ali s obzirom na to da su se tada oglušili na upite o mogućem uvođenju VDSL-a i slično odlučio sam prebaciti uslugu na Amis.
H1 za mene osobno ima lošu TV ponudu, ali ako dođe do toga da moram mijenjati pružatelja usluga onda i H1 ide kao opcija.
Poznavajući način poslovanja 99% sam siguran da usluga neće ići na bolje već samo na loše. Ako i uvedu limite onda su dužni ponuditi to kao aneks postojećeg ugovora koji ili moraš prihvatiti ili imaš pravo raskida što opet nije loše ako si pod ugovorom (kao ja npr.). i promijeniš operatera.
Iskon je po meni trenutno najbliži Amisu s VDSL ponudom, VoIP ne koristim, jedino me zanima da li je Iskon riješio probleme sa softverom za IPTV na onim Motorola uređajima koje su dijelili.
Ono što mi je nejasno da niti jedna naša institucija ne vidi problem u tome što ćemo se opet svesti na "giganta" kao mogući izbor operatera, opet novo "kumovanje" između njih i već poznata priča od ranije s prstima u pekmezu.