Citiraj:
Autor ozren
Skuteri su nažalost isto posebna priča... obožavam ih kad me idu pretjecat s desne strane u zavoju, pogotovo desnom... kak stalno gledam retrovizore do sada nije bilo žrtava, ali da se desi da ga srušim u takvoj situaciji, odnosno pritisnem na rinzol, fakat mi nebi bilo žao (osim za štetom na mom autu). Ili kad se moraju pregurati da budu prvi na semaforu pa mi prođe na 1mm od auta, i onda me nakon toga koče jer GT-R kreće u jednoj drugoj ligi za njih...
Generalni problem je da je 95% populacije glupo i neinteligentno, i onda je tak i u prometu.
|
Umjesto da stanu iza i dive se autu. Btw, koliko ti je neka prosječna potrošnja?
U Puli je tako jedan genijalac odlučio zaobići ogromni kamion u zavoju, ali sa unutarnje strane. Kamion to nije primijetio jer je zavoj bio jako oštar, ne znam kako je čovjeku na skuteru uopće to palo na pamet. Nisam siguran da li je poginuo na licu mjesta ili na putu do bolnice.
...frend mi je imao sudar/udes ovaj tjedan. Bio je na semaforu koji kod skretanja u lijevu stranu ima dvije trake (prije par godina išla je samo jedna, skroz lijeva, a srednja je mogla samo ravno. Sada može lijevo i ravno.). On je bio u srednoj, a kamion u lijevoj traci. Oboje su skrenuli ulijevo, da bi genijalac (kamion) čim je zavoj završio dao žmigavac u desno i samo skreno, nije niti pogledao da vozi paralelno. Prijatelj ima Peugot 206. Kamion mu je otkinuo retrovizor, probušio gumu, udubio lijevu stranu, a i hauba mu sada strši. Obrazloženje vozača iz kamiona je da on nije uopće kriv jer je dao žmigavac, na što mu je policija rekla da ne može biti krivlji nego što jest
Fun fact: Sudar se desio 10m ispred MUPa...otprilike toliko minuta kaže da su i čekali policiju