Tema: Automobili
View Single Post
Staro 07.06.2015., 08:27   #15188
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
I upalis brisace da ne bude pi*** po sofersajbi . Mene vise plase klinci koji idu iz skole a posebno motoristi. Danas sam skoro brisao s haube 2 vrsna motorista sa naturpijanim skuterima sa 50 ccm na 75 i cistih 5 konja sirove snage jer su oni vrhunski trkaci i sjeku kruzni naginjuci se sasma profesionalno...
Koliko sam ih vidio da padnu radeći takve gluposti

Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
To mi je najdraže. Barem da mu okinem živac pa će prije moždani dobit. Ljudima trubim bez pardona kad idu kao muhe bez glave preko crvenog. Većina se okrene i krene mi psovat. Pitam se što bi bilo sa pješacima da ja autom prolazim na crveno kao što to oni rade.

Ovi motoristi isto. Vozim po Savskoj i motorist želi zaobići gužvu iz suprotne trake tako da se vozi u krivom smjeru prema meni. Prvo mu zablicam na što ne reagira pa mu potrubim nakon čega se uspaničio jer sam ja nastavio voziti 60km/h bez micanja na tramvajsku prugu - drito na njega. Mislim da je dobro popunio gaće i vratio se među svoje aute. Nakon toga ga u retrovizoru opet vidim u mojoj straci vozeći se u krivom smjeru sa srednjakom prema meni.

Pa halo, valjda nismo još takva zemlja gdje je normalno tako se ponašati.
Prije koji mjesec, vozim se ja normalno (cca 40 km/h). Dolazim na blagu nizbrdicu, a cesta ide u minijaturni S, onako blage krivine (cca 30m), i uletava skuter kao budala krati zavoje i vozi po bijeloj crti i do cca pola metra u mojoj traci, i prilazi meni, ja mrvicu prikočim, ali se ne mičem. Da nije rekla cura da mu se maknem, mislim da bih ga pobrao direktno jer sam već viđao da to radi. Kojih 5m prije sam mu se maknuo, ali sam mu kroz kacigu vidio kako se zamrzno
X-Plosiv je offline   Reply With Quote