Citiraj:
Autor čuks
Zamijeni browser, pokusaj sa chromeom.
Meni ffox zdere pun k memorije i ne oslobadja je tako da u nekoj tocki ga moram ubit jer u suprotnom se komp sledi.
|
Nije mi Chrome nikad sjeo, ostat ću za sada na ff.
Najviše me muči dotična reprodukcija videa (bilo koji program za gledanje, bilo koja datoteka, bilo koja rezolucija) i uvijek 'šteka' / zastajkuje slika, a zvuk preskače i zvuči onak kao oni zvučni efekti u Matrix-u.
Citiraj:
Autor Hombre
Pokušaj generalno čišćenje stvari zaostalih od surfanja ali one ne bi smjele usporavati video. Prije je u pitanju "najeftiniji laptop".
Meni FF papa 4% memorije i 0% procesora ako ništa ne radim, a imam kao i ti 4 GB RAM jer za više trenutno ne vidim potrebu.
|
Zadnjih dana ff ne zeza, možda je baš pomoglo brisanje svega (sa ccleaner-om) neki dan...
I ja razbijam glavu da je sve to tak sporo i jadno jer je laptop najjeftiniji, a s druge strane rekao bi da su krivi
Windowsi.
Isto mi se događalo na stolnom PC-u sa W7 (istina - sad star je 6g i performance su u rangu ovog novog laptopa, tj. čak je i bolji (brži i veći HDD, matična i grafička da ne spominjem, itd. itd.)
Koliko sam informiran, kad bi stavio W7 ne bi pomoglo, jedino ne znam što je sa W10? Ovi W8.1 što imam na laptopu su legalni pa ne znam jel bi bilo korisno (kasnije kad W10 budu ispeglani) probati staviti dotičnu desetku?