Citiraj:
Autor Bono
Naravno da ce staviti limit jer im je mreza koma, a da ne pricam da im mreza preko cixa trza u radno vrijeme, oni valjda imaju 100mbita link prema cixu. Sto se tva tice vidjet cemo znam da ce sigurno biti operacija da najgledaniji kanali idu u visi paket.
Sto se tcoma tice oni koriste gpon 2.5gbita/1gbit na minimalno 64 korisnika, tako da im je mreza inferiorna prema amisu zato i ne mogu ponuditi simetricne pakete.
|
Meni nije niti jednom trznuo net na optici. Za TV je meni reko tehničar neki dan kad je bio da će davat nove stb-ove i da će je već u testnoj fazi to sve skupa sa novom slikom sad dal mi je kenjao il ne neam pojma vidit ćemo.
Ma za t-scum me briga bitno da meni bude simetrično i dalje tj. da ostane tako kako je i da radi net kao i do sad uredno i to je kul. Za telefon me isto zanima da neke nove routere malo kvalitetnije dobe jer sad moram imat ovaj PAP uređaj skupa sa routerom koji se em grije em mi je još jedan dodatni uređaj koji mi mora bit spojen 0-24 i sisat struju pa da bar to riješe sa jednim routerom koji je normalan tj. preko kojeg mi može bez smetnji radit VoIP.