04.06.2015., 17:21
|
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Autor Dottore
Di to vidiš DPF filter?? Frend u ovlaštenom zamjenio 600 eura. Das is Auto!
|
mondeo ovlašteni 15k kn, mazda 6 20k kn
Citiraj:
Autor fanATIk
Gledam neki dan, gledam ih i danas. Odvojak sa Slavonske - petlja iznad Držićeve prema Folnegovićevom. Murija s laserom, ograničenje 40. Mislim, neki idiot nekad davno tu je stavio to ograničenje i šupci (fakat nemam ništa protiv murije inače, dapače cijenim ljude i posao koji rade al ovo su fakat šupci) stali na vrhu petlje i okidaju laserom. Ne znam ko tamo vozi 40 i zašto bi uopće bilo ograničenje 40, al oni se nasrali gore i pune državni proračun. Pa pizda vam materina, stani se kod škole i mjeri brzinu, kažnjavaj debile kaj voze po pruzi, ima sto stvari koje fakat treba kažnjavat, al ovo je ono, baš dno dna. Igrom slučaja prekjučer je bilo par auta ispred mene, a danas mi vrag nije dao mira pa sam usporio sva sreća. Baš jadno.
|
vidio sam ih par puta tamo i to sa 2-3 kola stoje i skidaju.
Citiraj:
Autor Princ288
Imali mi clio 1.5 90ks 2004/2005. Na njima je odlazila pumpa , ako je promjenjena onda ti je to to.
Ja sam proteklih par mjeseci tražio što da si kupim, Na kraju ueo 2007 1.2 clio storiu 130k presla, sa kaskom, prijenosom, reg do 2 mjeseca, prvi vlasnik, je bila 2700€.
|
pa super cijena... 8v?
|
|
|