kako vec pricate o muriji i kontrolama i kaznama, izazivam vas da se dodete voziti tjedan-dva po sisacko-moslavackoj zupaniji

.
konkretno cesta Sisak-Zagreb, cesta Sisak-Popovaca (iako je dovoljno do iza Galdova), Sisak-Petrinja i Sisak-Sunja. ima ih. IMA IH SVAKODNEVNO sa presretacima, sa multanovama, sa pistoljima, na motorima, u civilnim autima, u sluzbenim autima, na skuterima.
ima ih na izvoz. tako da kada odem za ZG mi je full cudno vidjeti policajce, i to ako patrola koja bude. cim predes iz ZG zupanije nazad u moju zupaniju, sve se mjenja

.
ali......... nema kazne vec poprilicno dugo. nekih 4-5 godina, i to nebi dobio da zenska nije zvala policiju na uvidaj, iako joj ja priznajem da sam kriv, oboje u CO, idemo odmah, ne....... kad su dosli na uvidaj - tko je zvao i zasto?

ali jebiga, s obzirom da ste me istjerali iz postaje, ja nekome kaznu moram dati. dobio sam ju ja

, 500 kuna.
a isto tako, voznja je regularno sljedeca:
gdje je 50, idem izmedu 65 i 70. blize 65.
gdje je 60, 75-80.
gdje je 70, do 90.
gdje je 80, do 120

.
plus sto sam pricao sa policajcem kojeg pocesto srecem u bircu, pitao sam na koliko se namjestava multanova u naseljenome. kaze sam da ovisi, ali najcesce na 77 do 80 po suhome, na 73-75 kada je kisa.
a s obzirom da svaki auto laze (tako i moj), kada sam na 70 po cageru, idem nekih 66-67. ima se lufta i zbog toga doslovce ne shvacam ljude koji idu zakucano ili jos malo ispod 50, gdje je ogranicenje 50...........
ja se preporodim kada odem do ZG-a, valjda 30 do 50 puta veca kolicina svih mogucih vozila, ali se ogromna vecina zna voziti. Sisak i okolica je nekako kontra, manje vozila, ali ogromna vecina ne zna voziti

.