Ma kupujem cijeli novi kompjuter samo sto sam postavio ovdje pitanje samo u vezi sa grafickom.Imam temu i pod "konfiguracije"
Pitam jer smatram da mi nece trebat sve novo i najbolje pa me zanima da li bi mi ATI RADEON 9800pro (mislim da se tako zove ..?!?!) bila dosta za igranje World of Warcraft-a ,Counter-Strike-a ,ali isto tako oce li biti dosta za neke novije igre koje dolaze (ali ne kao Half-Life ,Doom3..one su stvarno prezahtjevne)
Isto dako me zanima da li ta graficka postoji u verziji da ima 256MB i radi na 256-bita.I koliko je to vazno jer mnoge PCIE imaju samo 128 MB???
Citiraj:
Originally posted by Bran
Više manje sve rečeno u prijašnjim postovima. Nekak me bode u oči da neki pišu za igranje igrica. Tak ste kaj mala deca od 5,6 godina. Igranje igrica. Kak to zvuči dječje. Kaj teško je napisati za igranje igara? Bez uvrede, ali nisam mogao odoljeti da to ne napišem.
|
Sto se toga tice ..kad sam u svom drustvu nikad i ne kazemo "igranje igrica" ili "igranje igara"...vec kazemo "amo DOTU bacit " ili tako nesto q[o.O]p
Tako da nisam znao sto da napisem pa sam se tako izrazio
Inace....cim igram WoW...samim time moram imat 12+ godina ali ja od toga ipak imam 8 vise Hoho
BTW nisam se uvrijedio i hvala vam svima na pomoci!