Citiraj:
Autor imik
Ja nisam već odavno neško kupio. Imam još nekih kredita pa s time kupujem brodove.
|
Eto, tako nisam ni ja. Imam još nešto kredita na računu, kojeg stalno prebacujem iz jednog u drugo (valjda iz dosade)!
Citiraj:
|
Autor Neo-ST
podsmjehuju se communityju u svojim AtV reportažama
|
Ne znam zašto ljudi to tako shvaćaju. Meni je npr. video o očekivanim promjenama u modeliranju ponašnja brodova bio izvrstan i detaljan. Mislim da će to ići u dobrom smjeru. Dok je (najglasnija) većina stalno govorila da nije tako , uz argumente da samo žele modificirati fizikalni model tako da je kontroliran od strane FBW sustava tj. "umjetno", računalom broda. Ali mislim da su "omašili ceo fudbal" sa takvim stavom, jer se tamo pričalo prije svega o modeliranju ponašanja brodskih sustava, prije svega misleći pritom na razne "motore" tj. potisnike (acceleration based model vs. positional model with acceleration and jerk).
Po meni je prije tih promjena uzaludan posao ići mijenjati flight model jer sve što bi se eventualno balansiralo, otišlo bi kvragu ako bi promijenili osnovu tj. način na koji brod ubrzava tj. koliko je uopće responzivan na promjenu "pozicije gasa".
Mislim da je glavna prepreka u cijeloj priči oko razvoja SC što su zagrizli jako velik "dio kolača" i sada muku muče sa tim da sve te sustave uopće implementiraju i usklade da rade kako treba.