Evo zvali me pa su rekli da je neprecizno bilo da su se mnogi žalili na brojač potrošnje pa su maknuli lol totalno nesposobni su za sajt složit. Za obnovu korisničke stranice su mi rekli kao da će dat sugestiju da obnove mislim tragikomično mi je to sve. A za softver za albis su mi sad rekli da je pušten novi softver tokom proljeća?? Ja ne znam ko tu mene jebe od njih malo hoće malo neće pa su sad na kraju i pustili wtf? Meni i dalje isti taj jadan softver njihov nikakvih promjena nema i kad odem na provjeru nadogradnje nema mi ništa.
EDIT:
Također sam otkrio sad da mi radio stanice ne želi pokrenut kaže "Prikazivanje neuspješno IPTV prijamnik nemože prikazat željenu datoteku" ako i jesu nešto upgrejdali na softveru napravili su to jako loše i razlike su neprimjetne i što se UIa tiče i opčenito još ka tome mi radio sad ne radi, a prije je radio znam da sam slušao bio par ovih stanica. Softver im je ko da ga je neki amater radio u uspredbi sa b.netovim na albisu koji je zaista jako dobro napravljen. Amis me zaista razočarao kvalitetom streama na iptv-u kao i softverom na albisu i od početka sam tu pogriješio šta sam to uzeo, al šta je tu je.