I ja sam u 9. mjesecu prošle godine napravio zahtjev jer je pisalo da mi je dostupna, kažu bude u roku dva mjeseca.
Prođe dva mjeseca, zovem ja i vele da mi je zahtjev storniran (baš lijepo da su javili), ali veli ženska vidim da vam je dostupna pa budemo ponovo zahtjev napravili, pa bude kroz dva mjeseca.
Opet prođe dva mjeseca i dalje ništa te sam digao ruke.
Sredinom 3. mjeseca javlja mi se kooperant, da riješim sa predstavnikom suglasnost da razvuku optiku po zgradi. Riješim to i za tjedan dana vidim da su krenuli s radovima. I viđam ih svako toliko da neki klinac rade po zgradi, te početkom ovog mjeseca vidim da su potegnuli debeli crni kabel do njihove instalacije sa ulice. Pošaljem mail kooperantu te mi veli da je sve gotovo, no na HT-ovim stranicama piše da mi je optika nedostupna...
Ali eto prošli tjedan došli prodajni predstavnici i traže da napravim novi zahtjev, jer je onaj stari (drugi) opet storniran bez obzira kaj su na osnovu njega dali nalog kooperantu da provuče optiku po zgradi. Zbog neugodnosti mi dali 3 mjeseca za 9,50 kn uz onaj disk kaj dijele.
Sad čekam, iako dan danas na HT stranici piše da mi je optika nedostupna...