View Single Post
Staro 14.05.2015., 10:58   #1795
ivan77
Guest

Citiraj:
Autor Garro Pregled postova

Treće, OTPO se može u svakom trenutku prekinuti uz plaćanje penala. Ako se crkveni brak kao ugovor pred Bogom može raskinuti, onda se može i dvogodišnja pretplata. Koliki su penali, lijepo piše u Općim uvjetima, ne u ugovoru.

Ovo sve što si napisao lijepo preformuliraj i pošalji na prigovori@t.ht.hr , imaju 15 dana da ti odgovore. Ako ne odgovore ili ti potvrde da ne možeš dobiti ispis poziva/raskid ugovora, uključi HAKOM u priču pa da njima to malo pojasne.
Ovo boldano je točno, i isto tako, nakon plaćanja penala može na bonove.
Mom starom su isto rekli da ne može, a stariji je čovjek ne razumije se, nazvala ga neka lažljiva fuksa iz telesalesa i rekla da na onoj staroj M tarifi, ima "neograničene besplatne pozive prema svima" ( a imao je 200 min, mislim).

Čovjek prihvatio, kad sam vidio što je napravio, vidim prošao zakonski rok za raskid, rekoh, idemo stari platit penale i prebacit te natrag na bonove jer ovo je sranje.

Dođemo tamo, ista priča kao i kolegi gore, " ne možete platiti penale", nakon toga "možete platit penale ali ne možete na bonove", na kraju pisao prigovor, dobio riješenje prigovora, i platio i prebacio starog na bonove.

Mislim da dobivaju upute u T Centrima da govore takve stvari, ne bi li zbunili čovjeka da pod svaku cijenu ostane na pretplati.

Isto tako, kategorički odbiti sve navodno, jako dobre alternative koje počinju nuditi u tim slučajevima, već inzistirati samo i isključivo na plaćanju penala i prebacivanju na bonove ili drugu mrežu.

Inače, brijem da je taj telesales instruiran da laže i valja ljude, nadam se skoroj zakonskoj regulativi kojom će to biti regulirano,
od rujna 2015, da će svi troškovi morati biti transparentno prikazani, ako je vjerovati hakomu

Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 14.05.2015. u 11:08.
  Reply With Quote