Imao sam ranije, a evo imam i sad igrom slucaja vtx grafu. Taj proizvodjac nekako cilja na best buy tako da mu se ne moze puno prigovoriti.
Ako ima dobar hladnjak problema sa hladenjem nebi smjelo biti, no to se vrlo lako vidi cim pogledas karticu.
Bas sam prije 3 dana uzeo rabljenu vtx 7870 ghz edition, pa sam igrom slucaja naletio na karticu koja ima (tj. imala je) problema u 2D nacinu rada (bez da mi je to covjek rekao naravno

).
Iz nekog razloga se na svaki refresh, ili switchanje po prozorima/tabovima browsera ili file managera, slika znala pomaknuti gore/dole za kakvih pola cm. Srecom, skuzio sam sta je. Problem je bio u biosu od graficke koji nije bio dobro napisan ocito jer je grafa svako malo switchala profile, iz 2D u 3D i obrnuto.
Malo guglanja i pronasao sam bios od identicne kartice (isti cip, iste brzine gpu-a i memorije), samo od Powercolora. Morao sam napraviti forsirani flash jer se id proizvodjaca/kartice nije podudarao, sto je logicno, i nakon restarta graficka sada radi uredno, ekran nigdje ne skace, ja presretan
Uglavnom, moje misljenje je go for it. Ako ti cijena odgovara, ako je hladnjak ok i ako jos ima jamstvo, di ces bolje
BTW, ako mislis oc-at graficku svakako provjeri iskustva drugih ljudi po netu. Da nebi naletio na primjerak koji se slabo oc-a
EDIT: veselje je premalo trajalo. Problem se opet poceo desavati. Ocito je nesto do graficke jer sa starom skakanja ekrana nema. Damn :/