Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 04.05.2015., 14:44   #32684
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor Amdejac Pregled postova
Ahahahaha, koji ste vas dva likovi, ovaj amateri. Pat & Mat, "A JE TO". Pa gledam one prve dvije slike i ima čovjek šta za vidjet.
Roštilj, strava, na piletini gareži ko da ste ju vukli kroz auspuh moje pokojne Lagune.
Di ste ukrali onu "cimermansku balticu", šerajzl od trajnožareće peći i "štokrlin"?
niti ću se udostojiti komentirati na ovakve loše te prizemne provokacije

Citiraj:
Autor panoramix Pregled postova
Daj nemoj Amdejac stalno nekaj gundrat, baš si ko jedan od one dvojice iz Muppeta s balkona, star i čangrizav.
Da sam znal gps lokaciju došel bi i ja sa svojom balticom te se izboril za komad piceka i rebarce.
Syss, nemoj se obazirat na grumpyja no, malo drotkefe nakon runde pečenja ne bi škodilo.
picek je pobrao jerbo je sve prije njega bilo napacano u luku pa je ostao tu i tamo koji komadić.

Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Ma piletina je ionak za žene

ono carsko mi primamljivo izgleda
da, piletina je otišla daddy-evoj materi, mi smo jeli pravo meso

carsko je... hm... svijet za sebe.

pac od heinz kečapa, sol, papar, kurkuma, skoč bonet, naranča, limun, med, lovor... meso na koži "karirano" nožom i onda sa tom stranom u pac preko pol dana, nakon toga na zadnju vatru dok je još dovoljno jaka da ga zapeče i onda sa svih strana ga zatvorit.

nakon toga kada vatra umre ide mazanje i pokrivanje sa plehom sa svih strana... majko isusova ako postoji bolji komad mesa za ovakav način pripreme, a 18kn/kg.
syss je offline   Reply With Quote