Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 30.04.2015., 15:42   #32663
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Ljudi prestali jest meso? Sisoje mi stavlja poriluk a ovo lici ko napoj za megazeca a ne za čoeka
Eto moj prilog - neki dan za rostilj dovuko iz mesnice izmedju ostalog punjene junece cevape. Nisam mogao izdrzat cekat rostilj, pa je jedan upravo zavrsio na rostilj tavi. Cevosi su mrcine, cini mi se minimum 300g svaki, punjeni sirom i sunkom.

Fini koncentrirani okus mesa, zacinjeno taman sa malo soli, i fini sir i sunka unutra. Jako dobro, jedino bi ja volio kajmak u toj varijanti vidjet

Citiraj:
Autor panoramix Pregled postova
Jes' da smo Zagorci al' trebal si znati za morskog cucka.
Jedno od najfinijih bijelih ribljih mesa, podatno za razne kulinarske kombinacije.
Pošto je bil gorki onda je kriv ribar koji ga je ulovil a nije odmah izrezal drob. Ako se to ne napravi u roku pol sata meso dobije gorak okus i miris na amonijak.
Ja sam ti skoro 100% nema ptice do prasice i riba nije meso zagorac

Salu na stranu, sirim pomalo morski repertoar i cini mi se da bi cucak mogao zavrsit u rostilj programu, bar povremeno. Prilicno fino za ribu, cak me malo na zubatca podsjetio

Kupio ociscenog cucka na tresnjevackom placu, otkrio tamo ribarnicu s kvalitetnom i rekao bih friskom ribom. Naravno pod uvjetom da se rano dodje.

Namakan u mlijeku, i nije bio gorak izuzev na jednom dijelu, valjda tu nije bio dobro ociscen.

Citiraj:
Za "kaznu" kaj si tek sad otkril morskog kurjaka, očekujem koju flancu ljutih za desetak dana...
To smo se vec dogovorili, racunaj s tim za cca 10 dana