View Single Post
Staro 19.09.2005., 00:01   #5
zastoneradi
Registered User

Datum registracije: Aug 2005
sori na šturosti, krivo sam citirala.
ma ne razumim se u drivere,sta imam sta nemam,
evo ovo sam nasla u control panelu

XP Professional version 2002
service pack 2
AMD Athlon(tm) XP 2500+
1.83 GHz, 256 MB
ACPI Uniprocessor PC
HDS722580VLAT20
Radeon 9200 SE

komp restartira kad pokrecem igre tipa axysnake, chicken Invaders 1.30 ,(nema problema kod windows igrica tipa solitaire,hearts) sve sto se dogodi je da je napravio restartiranje.
normalno digne sustav i to je sve,kao da mi je i bila namjera samo restartirat, al wind. javlja svoje standardno upozorenje da im posaljem problem.

stvar je u tome sto je sve funkcioniralo do prije 2dana kad sam se malko bavila slikom na ekranu,samo sam ju htjela izostrit i krivo sam nesto ispritiskala i slika dosla na 800x600 i na ekranu upozorenje kako sistem ne moze pronac ATI driver, mozda ga nema i da ce ATI control panel now exit.

i da li zelim da windowsi automatski vrate stvari na mjesto,kliknes na ok,i opet se nista nije dogodilo,slika je i dalje bila na 800x600.

tad sam instalirala graficku koju sam dobila s kompom,i slika je normalna 1024x768 kao i prije i takva je sad ostala.
al sam skuzila te probleme sa restartiranjem kad pokrecem igru, i uvecane neke prozore ciji sadrzaj ne moze cijeli stati,kao da je label pre mali,a nema scrol sastrana.

mozda ima jos problema, al nisam naisla na njih.
zastoneradi je offline   Reply With Quote