Nakon jučerašnjeg detaljnijeg testiranja temp. je i dalje previsoka po mom mišljenju.
U IE kad stavim full HD video temp bude 74, a u Chrome-u bude 91. Stavio sam Furmark(predzadnju verziju jer grafička ne podržava OpenGL 4) na 3 minute i temp se popne na 105C nisam htio duže ugasio sam nakon te tri minute jer previsoka je temp. Probao sam igrat Unreal Tournament 2004 u njemu dođe do max. 102C i to dok je na stolu i cijelo vrijeme varira između 93-102, a kad je u krilu ne prelazi 96C dok igram. Ne znam koji je problem s tim, vent je podmazan i očišćen te se čuje da se jače zavrit kako temp. raste, termalna pasta kao i padovi su na novo nanešena i na cpu i na gpu kao šta sam u prvom postu već rekao i pričvršćeno je sve dobro. Ne znam možda da li ima kakve veze šta je heatpipe koji ide od cpu-a do gpu-a malo savijen nije ravan jer je to polovni laptop koji je bio u ratnom stanju

ma da mi se čini da to nebi trebalo imat nikakve veze. Nemogu nigdje na guglu nać max. temp za tu grafičku.
EDIT:
Razmišljo sam možda je moguće da mu je senzor otišo pa krivo pokazuje temp. na gpu, makar na cpu dobro pokazuje u idlu je nekih 48, a u full load-u ne prelazi nekih 65 čini mi se tako nešto. Jer on meni kad dosegne tih 105C ne puše neki prevrući zrak van nego onako umjereno vruć, obično kad mi je na laptopima temp. 80-90 već se osjeti vruće kako puše, al ovaj nije u toj mjeri vruć.