View Single Post
Staro 18.09.2005., 19:55   #4
nodavilp
pUtNiK

nodavilp's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
eto danas riješen problem (valjda )
išo sam metodom eliminacije(trajala par sekundi) isključio sam sve usb uređaje i komp se bez beda upalio, sad sve normalno radi osim što i dalje ne mogu igrat GTA SA

Dakle osatje problem s dvd playerom!

Prvo sam imo pionner 107D i on mi nakon nekog vremena prestao čitat SVE ali baš sve, bug dvdi uopće ne želi, općenito dvde odbija a cde nekako i pročita. Nakon toga odlučio sam od frenda posudit njegov Sony dvd player(star par godina al nj dobro služi) i gle čuda on sve uredno čita( od bug dvda do sveg ostalog).
Evo danas je Sony odbio očitat GTA dvd!
Što se točno desi? On ga učita i u win.exploreru se vidi sadržaj dvda al kad kliknem na setup,install il neki redme.txt file on izbaci neki error. Dok god je dvd unutra on ga pokušava očitati a cijeli komp se uspori(zaledi i na mahove odledi),tak kad pokrenem neku aplikaciju prođu sati.

Problem je u tome što kod frenda taj dvd radi i on igra gta, tak da neznam dal je disk loše spržen:confused:

BTW Od frenda sam prije par mjeseci posudio simse(koji kod njega rade) al naravno meni nisu radili,isto sam vidio sadržaj dvd-a al je baco neki error?!

Ovo mi izbaci:
Install.exe-application error
the aplication failed toinitialize properly(0x000006). click ok to terminate aplication
nodavilp je offline   Reply With Quote