View Single Post
Staro 26.04.2015., 15:15   #468
keyser_s()ze
Premium

Datum registracije: Jul 2006
Problem sa Huawei ascend P7

Sljedeći je problem. Inače prezadovoljan sam mobitelom (kako kvalitetom izrade, kako i iskustvom u radu), i drago mi je što sam uzeo njega, a ne nekog LG-a ili Samsunga (nećemo o ukusima, i nemojte na izjavu gledat kao na napad na sve ljubitelje istih).

Međutim, da bih stavio neoviju verziju softvera, išao sam stavljat generičku EU cust particiju. Sve je uspjelo i novi soft je tu. Ali javlja mi se problem da sada mobitelu baterija upola kraće traje. Pročitah negdje da je pogrešna cust particija (za neku drugu regiju ili zemlju) mogući uzrok prekratkog trajanja baterije.

Baterija je prije "operacije", trajala ugodnih 4,5-5 SOT-a, uz standby od minimalno 48h. Nakon operacije imam max 28h standby-a, uz 3-3,5h SOT-a. Uz iste postavke power saving-a i screen savinga (max rezolucija naravno).

Mene zanima da li ima neka dobra duša, sa originalnim softom koji dolazi sa t-com verzijom moba, koja je spremna napravit rom dump sa moba, te backup cust particije? Ili ako možda imate informaciju gdje bi se tako nešto na bespućima interneta moglo pribavit?
keyser_s()ze je offline   Reply With Quote