@čuks
Đizus ni 1kg Ninje 3 nije dovoljan za OC s dizanjem napona Vishere -.-
Kakve su ti uopće temperature proca i s čime si testira, je li "Kninđa" vruća na dodir u loadu - da nije crknut senzor na procu (čisto sumnjam), ili pak nemaš sriće sa silikonskom lutrijom pa tvoj primjerak traži puno droge za stabilan OC
Bolje mu nađi neki stabilan clock bez velikog dizanja napona, jer kupovat ventove od 2000rpm pa na više je poraz za sluh - osim ako si extra nagluh ili koristiš cilo vrime komp sa slušalicama.
BTW Koji to "posel delaš" s tim AMD odronom pa ti triba svaki MHz?
Prijeđi jednostavno na superiorni Intel poput mene
BTW Sad vidim tvoj uradak s tim Antišom i onaj tvoj komentar kako gornji vent za ispuh nije toliko nužan - ma nemoj, a šta misliš di toplina ide? - na dno kejsa pfffff
U mene je magnet za prašinu CM690, ali kompletan mesh je na gornjoj strani tako da mi je TT Frio Extreme (okrenut da izbacuje zrak prema vrhu kejsa) bio overkill i za bivši FX6300 - nažalost nisam cidija to 3-modularno gofance (najviše zbog matične ploče).
Inače držim 2x14cm ventove na vrhu za ispuh na 1200rpm, i vrući zrak odyebe brzinom munje iz kejsa - ali kad je ugašen komp eto veselja s prašinom jer nema filtera -.-