Citiraj:
Autor fanATIk
Jel ti znaš normalno komunicirat na forumu, bez sprdnje?
|
Znam, kad god se vodi razumna, argumentirana i razborita rasprava.
Kad ekipa ko ti i još neki pojedinci u temi krene sa 'ne zanima' me spikama, onda sprdam.
Citiraj:
Autor fanATIk
Da vozim dizlo sa 130 ks. I ne, nije 4x4. I ne kužim kaj ti to znači da taj auto proizvodi gorivo? Jesam ja to negdje napisao?
|
Zato što je odlika dizel fahrera, a poglavito vw fahrera, da im auti troše toliko malo da skoro da proizvode gorivo

Ja sam imao nekoliko vw dizela, a vozio sam ih stotine, pa mi niti jedan nije tak malo trošio kak ovi proizvođači goriva tvrde
Citiraj:
Autor fanATIk
Skuliraj se malo. I ne, ne troši 4,5 litara, ni to nisam nigdje napisao. Troši 8- 8,5. Po gradu. A vjerujem da bi mogao i ispod 8 da nemam težu nogu na gasu.
|
To je sasvim ok i realna potrošnja, za razliku od pravih fanatika koji bi sad tu tvrdili da im troši 5.5 u gradu... No vidiš, tebi taj tdi troši 8-8.5 u gradu sa 130ks, i šta bi ti sad meni rekao da lažem da 2.0 benz passat troši 9.5-10L u zg-u? Meni je to zanemariva razlika u potrošnji u odnosu na sve ostale prednosti koje benz nosi.
Citiraj:
Autor fanATIk
Imam 2 auta, kupovanje smarta da bih udovoljio nekakvim tvojim nebulozama mi ne pada na pamet. I kaj to tebe boli briga kaj ja radim i koliko se vozim sa svojim autom? Kupljen je iz meni znanih razloga i ti sa time nemaš ama baš ništa, nit bi ti išta trebalo značit u životu.
|
Tko se sad treba skulirat? Ja sam ti samo rekao da je Smart razborit potez u takvim uvjetima gdje se vozi 95% vožnje u gradu. To što si ti nerazuman i bezobrazno odgovaraš na razuman prijedlog, jbg, možda sam i ja kriv jer sam krenuo sa sprdanjem pa onda sa argumentiranom debatom

Gle, i ja sam vozio 2.5 benz bmw-a po gradu godinu dana, pa sam vidio da je to bzvz i bacanje love, pa sam si tad kupio Pandu cabrio za te relacije od 2-3km. No opet, neko voli doć na kafu u birc s autom od 5m i parkat ga pred ulaz od kafane, a nekom treba za posao, stvar potrebe i afiniteta, u tvoje ne ulazim, tj kako ti kažeš, nije me briga, samo isto kao i ti komentiram priču o potrošnji.
Citiraj:
Autor fanATIk
Samo sam prokomentirao razliku u potrošnji dizela i benzinca u gradskoj vožnji. Nekom ko stanuje van grada ta će razlika naravno bit manja.
|
Agreed.
Citiraj:
Autor fanATIk
Što se čestica tiče, i dalje me ne zanimaju. Ako jednog dana zabrane dizele jerbo su kancerogeni (za razliku od benzinaca koji izgleda liječe pluća oboljelih od raka), neću ih više vozit.
|
Ne dao ti Bog da oboliš ili ti netko u obitelji pa saznaš od čega, promijenit ćeš stav i mišljenje u sekundi
Citiraj:
Autor fanATIk
Do tad snaga, moment i potrošnja dizla FTW.
|
Snaga dizela? Ahahahahah, you make me laugh....
And again = there is no replacement for cubic displacement.
I druga = na dizel se grije, na plin se kuha, a na benzin se vozi
Citiraj:
Autor fanATIk
I to je moje mišljenje. A ti se probaj odučit od sprdanja s ljudima koji ne misle isto kao ti.
|
Oppinions are like.....

Nisam se ja sprdao s ljudima koji ne misle jednako, fala Bogu svaki čovjek je jedinka i ima pravo na svoje stavove, ali neupućenost je nešto sasvim drugo, a još gore je zadrto zagovaranje nečeg uz očito zanemarivanje svih činjenica u priči (ukupni troškovi održavanja automobila).