Tema: Automobili
View Single Post
Staro 14.04.2015., 18:27   #14742
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Jel ti znaš normalno komunicirat na forumu, bez sprdnje?
Znam, kad god se vodi razumna, argumentirana i razborita rasprava.
Kad ekipa ko ti i još neki pojedinci u temi krene sa 'ne zanima' me spikama, onda sprdam.

Citiraj:
Da vozim dizlo sa 130 ks. I ne, nije 4x4. I ne kužim kaj ti to znači da taj auto proizvodi gorivo? Jesam ja to negdje napisao?
Zato što je odlika dizel fahrera, a poglavito vw fahrera, da im auti troše toliko malo da skoro da proizvode gorivo
Ja sam imao nekoliko vw dizela, a vozio sam ih stotine, pa mi niti jedan nije tak malo trošio kak ovi proizvođači goriva tvrde

Citiraj:
Skuliraj se malo. I ne, ne troši 4,5 litara, ni to nisam nigdje napisao. Troši 8- 8,5. Po gradu. A vjerujem da bi mogao i ispod 8 da nemam težu nogu na gasu.
To je sasvim ok i realna potrošnja, za razliku od pravih fanatika koji bi sad tu tvrdili da im troši 5.5 u gradu... No vidiš, tebi taj tdi troši 8-8.5 u gradu sa 130ks, i šta bi ti sad meni rekao da lažem da 2.0 benz passat troši 9.5-10L u zg-u? Meni je to zanemariva razlika u potrošnji u odnosu na sve ostale prednosti koje benz nosi.

Citiraj:
Imam 2 auta, kupovanje smarta da bih udovoljio nekakvim tvojim nebulozama mi ne pada na pamet. I kaj to tebe boli briga kaj ja radim i koliko se vozim sa svojim autom? Kupljen je iz meni znanih razloga i ti sa time nemaš ama baš ništa, nit bi ti išta trebalo značit u životu.
Tko se sad treba skulirat? Ja sam ti samo rekao da je Smart razborit potez u takvim uvjetima gdje se vozi 95% vožnje u gradu. To što si ti nerazuman i bezobrazno odgovaraš na razuman prijedlog, jbg, možda sam i ja kriv jer sam krenuo sa sprdanjem pa onda sa argumentiranom debatom
Gle, i ja sam vozio 2.5 benz bmw-a po gradu godinu dana, pa sam vidio da je to bzvz i bacanje love, pa sam si tad kupio Pandu cabrio za te relacije od 2-3km. No opet, neko voli doć na kafu u birc s autom od 5m i parkat ga pred ulaz od kafane, a nekom treba za posao, stvar potrebe i afiniteta, u tvoje ne ulazim, tj kako ti kažeš, nije me briga, samo isto kao i ti komentiram priču o potrošnji.

Citiraj:
Samo sam prokomentirao razliku u potrošnji dizela i benzinca u gradskoj vožnji. Nekom ko stanuje van grada ta će razlika naravno bit manja.
Agreed.

Citiraj:
Što se čestica tiče, i dalje me ne zanimaju. Ako jednog dana zabrane dizele jerbo su kancerogeni (za razliku od benzinaca koji izgleda liječe pluća oboljelih od raka), neću ih više vozit.
Ne dao ti Bog da oboliš ili ti netko u obitelji pa saznaš od čega, promijenit ćeš stav i mišljenje u sekundi

Citiraj:
Do tad snaga, moment i potrošnja dizla FTW.
Snaga dizela? Ahahahahah, you make me laugh....
And again = there is no replacement for cubic displacement.
I druga = na dizel se grije, na plin se kuha, a na benzin se vozi

Citiraj:
I to je moje mišljenje. A ti se probaj odučit od sprdanja s ljudima koji ne misle isto kao ti.
Oppinions are like.....
Nisam se ja sprdao s ljudima koji ne misle jednako, fala Bogu svaki čovjek je jedinka i ima pravo na svoje stavove, ali neupućenost je nešto sasvim drugo, a još gore je zadrto zagovaranje nečeg uz očito zanemarivanje svih činjenica u priči (ukupni troškovi održavanja automobila).