View Single Post
Staro 14.04.2015., 11:27   #578
Old Iggy
Premium
 
Old Iggy's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 4,888
Citiraj:
Autor netcc Pregled postova
Sve je to jasno, ali ako su oni naveli u svojoj "akciji" da prodaju taj isti mobitel i onda ti ga ne daju jer ga "nema" onda je to zavaravajuće oglašavanje i shodno tome protuzakonito, dokazivo? Kod nas baš i ne.
Ako ga više nema za tu akciju, onda ga nema. Tu nema nikakvog zavaravajućeg oglašavanja ako je tako navedeno u akciji, makar imali još tone takvih mobitela u skladištu.

Citiraj:
Autor netcc Pregled postova
Sjećam se da sam jednom također bio u trgovini i kupovao neki aparat i pitao jel ga još ima da bi mi prodavač rekao da je ostavio jednog sebi ispod pulta i ako hoću može mi ga prodat, a ja sam odgovorio ne treba jer je čovjek bio iskren i to cijenim.
To je njegova dobra volja, na stranu što to ne bi smio raditi. Niti taj primjer ima ikakve veze s ovim prije navedenim.

Citiraj:
Autor netcc Pregled postova
Također ti moraš malo svoje poglede usmjeriti dalje od svog nosa i Zagreba, nemaju svi ljudi toliko novaca, uvjeta itd. Npr. u mojoj kući su radili majstori koji su sve napravili prema pravilima struke, ali ja sam još 2003. god. (ili čak kasnije) prilikom slanja zahtjeva za MaxADSL povukao direktnu liniju do routera. Ponavljam, jasno je meni da radi više telefona (točnije samo 2 tel. bez splittera druge vrste ili routera koji podržava više) ako se spajaju preko routera, ali ne rade više iz telefonske utičnice što prije nije bio slučaj i to naglašavam.
Nemaš što naglašavati ako je protiv standarda. Ako imaš specifično razvučen razvod do sada, napravi ga opet za ovo, to nije njihov problem.

Setup je slagan prema klasičnoj varijanti jedna utičnica - dalje što želiš. To što imaš drugačiji razvod - nema providera koji može riješiti svaki mogući slučaj kućanske instalacije, a nije ih ni briga.

Citiraj:
Autor netcc Pregled postova
Inače i u našem zakonu je navedeno 24 mj. samo se toga nitko ne drži.
Gdje točno?

Citiraj:
Autor netcc Pregled postova
Za DVBT2 se slažem, ali ipak mislim da mora postojati način na koji bi se trebalo vremenski ograničiti prelazak na drugu tehnologiji jer ovako ispada da bi svakih par godina mogli kupovati TV ili receiver.
I opet - to moraš tražiti od onih koji daju uslugu. Kao što je i uvođenje digitalije trajalo duže vrijeme, tako će morati i ovo.
__________________
Igor Batinic
Old Iggy je offline   Reply With Quote