Tema: Iskon
View Single Post
Staro 13.04.2015., 17:49   #2420
Jasperx
Registered User

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor karabaja Pregled postova
Ako ti tako odgovara... Sutra bi mi trebao doći njihov tehničar. Naglasit ću mu da mi je linija od prebacivanja s T-koma na dvostruko lošijoj parici. Ako ne riješe, tražit ću dodatak ugovoru i ukidanje 24 mj. obveze. Treći operater, sa 100/100 optikom, je dostupan na k.br. 1200 metara udaljenom od moje kuće. Do jeseni bi trebali biti dostupni i kod mene.
Slicna situacija tu isto. Mene su kad sam uzeo H1 stavili na paricu koja podrzava samo 16mbit/s. 10dl i 4-5 za iptv. Sad sam zatrazio novi prikljucak i nadam se izvuc 50mbita buduci da sam na 500m od centrale. Iskon je dostupan 2 kvarta dalje ali nemaju pojma kad će kod mene (ima naseljenijih kvartova od moje vukojebine )
A Metronetova optika (sad je priključak preko HTa i promet preko CARNeta ja mislim, skola je u pitanju) mi je nekih 300m od kuce, samo jbg, skupi su a i ne znam ako bi bas provlacili kablove za samo jedan prikljucak. Bnet kabel ili HT optiku mogu očekivat za 3-5 godina. Kako god, nadam se bar 5mbita uploada izvuc, 15 bi bilo poželjno

I blago se tebi s Amisom, pretpostavljam.
Jasperx je offline   Reply With Quote