View Single Post
Staro 10.04.2015., 00:10   #2760
Shifo
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Noj Pregled postova
Također igram mafiu 2. Neznam, meni nije ni sjena originalne mafije, koju sam valjda 10 puta vec proso. Dvojka je za jednom proc i to je to. Jednostavno ni misije ni lokacije nisu toliko interesantne ko u prvom djelu. DLCovi Betrayal of Jimmy i Jimmy's Vendetta su bez veze. Treći jos nisam poceo, ali prva dva nemaju cutscene, pa je skroz izosto onaj ugođaj mafije, zbog kojeg je igra i dobra. Samo se dobivaju misije poput ubi nekog, ukradi neki auto i otpeljaj ga na drugi kraj grada i tak. Sve su slicne i dosadne. Da su misije iz ovih dlcova bile odmah ubacene u oriđiđi igru ko side questovi, mogli bi proc, jer bi malo produžili igru. Ovako uopće nemaju smisla. Prošo bum dlcove da 100% riješim igru, jer stvarno volim mafiu, al mislim da ce iduci put kad se zazelim mafije, opet instaliravam prvi dio. Ovo me se jednostavno nije baš dojmilo. U ovoj igri je bolja borba i taj novi sistem, ali ostalo sve je dosta slabije od prve mafije.
ja sam dugo čekao da napokon pokrenem tu Mafiu II zbog nedostatka snage u svom hardveru, i moram priznati da sam ostao pomalo i razočaran. Ok, možda je to prejaka riječ, ali definitivno igra nekako ostaje visit u zraku, kratka je, lagana i nekako nedorečena. Ne znam. Grafički je sve to fino izvedeno, snijeg mi se svidio, ali sam gameplay je nekako bezveze i prekratak.

Jedinicu sam prošao desetak puta, i opet ću. S njom mi je najveći problem bio proć onu misiju u luci, kad treba otvorit onaj hangar. Valjda godinu dana nikako nisam mogao skužit šta treba napravit, stotinjak puta poubijao sve tamo, al nikako otvorit to. Naravno, nisam imao internet tada pa se nije moglo samo proguglat walkthrough Nakon toga stvarno sam mnogo očekivao od dvojke, al nije to to.
Shifo je offline   Reply With Quote