Citiraj:
Autor Rino
Ja sam se prošli tjedan dopisivao s Katarinom (Podrška uživo na njihovoj stranici) i pitao ju gdje i kad moram vratiti router.
Odgovor je bio da su tehničari obaviješteni i da će me nazvati kada budu u blizini da pokupe router.
Nisu još zvali, ali nema veze...ja sam svoj dio obavio! 
|
Već vidim veselje, u par navrata sam im napisao kako bi bio red da se barem dan unaprijed najavi nešto, a ne na sam dan i onda će se čuditi kad im se objasni da nisam doma. A onda opet, poznavajući ažurnost djelatnika te tvrtke, negdje će me oko Božića kontaktirati.
Citiraj:
Autor ojpi
Nazovi ih i veliš da svejedno hoćeš veći paket bez obzira što ne možeš imati punih 50 i to je to. Btw. može podaci veze iz vdsl rutera? 
|
Prije možda i bih, ali sada nikako. Naime, prvo sam tražio taj paket i nakon natezanja 3 tjedna sa njihovim ljudima iz prodaje koji su mi objašnjavali kako ne mogu imati taj paket, pa da ipak uzmem ovaj od 30/5.
Znači, tražim ih da naprave ispitivanje kako bi se vidjelo moja max brzina, oni me odbijaju i kažu da sudeći po njihovim podacima ne mogu imati više od 20tak. I nakon svih tih natezanja tako se firma riješi korisnika koji bi uzeo ugovor na 24 mjeseca i pristao i na brzinu 40.
Ova brzina je dovoljna za moje potrebe, ovako nisam vezan ugovorom, imam dobru brzinu (6 puta veću od prijašnje) i opet, nisam vezan ugovorom.