View Single Post
Staro 04.04.2015., 08:02   #39244
Irvin
Registered User

Irvin's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
raporat

elem,

evo kako se razmontirat u jednom danu: sakupili se na Mihaljevcu Družba Tadije Tadića: Sanda, Vlado, MarkoE, MarkoF i ja...bus u 8,50h...brbrbrbr i do Tomislavca, presvlačenje pa na 57icu...fijuuu svi dropovi prohodni, samo na početku još ona 2 debla treba preneti bajs. Podloga mnogo muljava beše jer je padalo dan i noć prije. Baš smo se izlomili, posebno u kanalima no merak je pravo. Sandi kvar na menjaču, pa je opet išla no-chain i to kroz kanale. Stanem ja dole kod onog kamena da snimim liniju, pomaknem se u levo i škicam, prođe Sandra i lepo mi pokaže kako se ide skroz desno u vododerinu i imaš 2 opcije: skočiti kamen ili nadesno ga obići, ima taHman lepi chicken. I dok ja tako gledam dolazi MarkanE i kako je konto da sam na stazi stisne hopice i teatralno okine OTB. Prašina dole i brbrbrbr dalje...

Diona, svlačenje kišnog (jedini nosio i pun pogodak jer je bilo muljavo samo tako). Sanda veli ja ću gurat gure i ode, a mi lagano cuga+pljuga i Lojnščina, pridružio se i VeKy (norco manik crveni)...on je kren'o ranije. Sastala se Družba na lOOgarnici...Sanda ode na 57icu jer joj to pasalo zbog prijevoza koji ju je šlepao do ordinacije...

A mi lagano preko livade do Vrha...Zlatni Medo, oblačenje i na 9-ku. MarkoE vodič...hijaooo koja razlika u podlozi. 9-ka je barutana pravo i vozili smo novu singlicu. U donjem delu se okrene levo na singlicu, onu sa kontra nagibom i prije nego izbija u rocky-garden ne spustiš se dole desno nego opet levo i samo gaaas. Singlica je kanadski stil, tepih od iglica...jedino što se onda preskače kamenjar. Singlica je super složena i kad se ušemi onda se može u skoro svaki zavoj uskakat sa bregića koji su prije (nešto kao mali jašizid=wallride). Jašizid je inače nova kovanica koju je MarkanF iskov'o

9-ka je baš bila raketa

Vlado menja vazdušnu na kraju, mi pakiranje i pravac Medo. Brbrbbr i heto nas kod tvrđe...podloga se u 2 dana drastično promenila, mi zagrizli i gaaaas. Ah, meraka. Završimo i vele Biggy i MarkanE da idu doma, gledamo se Vlado, MarkanF i ja...staklene oči i nakon vakog prvog spusta znamo da samo more biti bolje pa se opet vrnemo na još 1x. Popnemo se i ufati Družinu šećeroza. Tijekom dana se lomili keksi, čokse, sendviči i ja to sve gledam i znate kako je bilo pravilo u Partizana: "druže, uvek uz sebe 1 krišku hleba i vode u čuturici". Vođen tim i takvim ja u rancu na dnu imam (da mi je što dalje za dovatit ) 2 čokse i nekoliko traubena...Podelimo to drugarski, osmeh od uva do uva i peglaj Medu...hijaooooo

Fijuuu i heto nas u parking zoni Mihaljevca kad ono Ralloneov bmw se sunča...krenulo je sa after-job rajdanjem

Išaketali se mi, Vlado i MarkanF odoše neke hambiće zdrobit, ja mado...odradim kaj trebam doma i bacam se u krpe, u delovima sam bio, razmontiran...kako dobaaaaar osećaj

ponovilo se!

Last man standing - accomplished

@ Bane i gume za legu: da, svakako schwalbe no ja sam ih u startu izbacio zbog cene...sve su njiove preko 200kn...

Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 04.04.2015. u 17:23.
Irvin je offline   Reply With Quote