Isti takav je Renaultov 2.0 dizel u Laguni Coupe. Nema apsolutno nikakve snage ispod 2100rpm, a onda krene. Moj Megane sa skoro dvaput manje konja i manje momenta ima više snage na 1500rpm nego Laguna koja se ponaša kao benzinac i moraš shiftat u nižu brzinu. Ako hoćeš brže krenut moraš dat puno gasa jer inače ili krepne ili se zaguši... Manevri u drugoj brzini kao u Meganeu su nemogući u Laguni, prvi i jedni auto zasad u kojem ubacujem često u prvu u vožnji... Očajno joj treba neki remap. Noćna mora je ubrzati sa 1300-1500rpm u drugoj dok ne dobije snagu. Znači kad skrećeš pod 90 u raskrižjima.
Jučer me skoro puknula neka žena u prestrojavanju. Klafra al ga klafra na mobitel jednom rukom, a u krilu drži nekog malog psa koji skače po volanu. Gledam i ne vjerujem, nažalost nisam stigo slikat u retrovizoru.
I danas sam umirao od smijeha jer isto jedna u novijem Civicu ne može krenut bez da joj zaškripaju gume. Turiranje + proklizavanje. Jedno 4-5 puta je to napravila dok je bila iza mene. Umirao sam.
Nemam niš protiv vozačica, samo su to dva slučaja u zadnja dva dana...